Archidome: voor Basisonderwijs

“Wat er ook speelt in een land, laat het vooral de kinderen zijn.”

Loesje

Zie je met lede ogen aan dat jouw leerlingen met ingezakte schouders de les volgen? De gevolgen van een kromme houding kunnen dramatisch zijn: van serieuze rugafwijkingen tot psychische problemen. Speciaal in de fase dat kinderen snel groeien is een goede lichaamshouding daarom van levensbelang. Een kind zal een leven lang plezier hebben van een correcte lichaamshouding. Dat voorkomt jaren later nog nare rugpijn en hoge zorgkosten.

Om leerlingen op de basisschool aan een gezondere rug te laten te werken, heeft rugtraining specialist Dana Paat een leuk en leerzaam spel ontwikkeld. Het rugtraining spel Archidome draagt bij aan een gezonde groeiontwikkeling. Dankzij Archidome leren kinderen vanaf groep 6 op een vrolijke en praktische manier alles over een gezonde lichaamshouding.

Archidome biedt aan alle leraren en leraressen van Nederland de kans om een held te worden. Net zoals in een echte raket is de crew het belangrijkst. Jullie crew van leerkrachten kunnen de helden worden die deze missie doen slagen. Leerkrachten staan aan de basis van een gezonde maatschappij. Archidome draagt bij aan een betere groepsdynamiek. Het is een geweldig spel waarbij leerkrachten spelenderwijs de kinderen helpen opgroeien tot zelfverzekerde mensen met een krachtige houding. Een spel dat met een goede houding helden creƫert. Ga samen met jouw leerlingen op de meest leerzame missie die er is. Zelfvertrouwen.