Archidome: voor Bedrijven

“We moeten aandacht hebben voor alle rollen die we vervullen.”

Jochem Uytdehaage

Een vriendelijk gebaar

Kinderen hebben meer aandacht voor de rug nodig dan ooit. Er is in Nederland geen preventiezorg voor rugklachten en dat wreekt zich nu bij de jeugd. Wij kunnen het verschil maken door ze te helpen om op te groeien tot gezonde medewerkers. Hoe? Door de basisschooleditie van het Archidome spel te doneren aan een basisschool. En daar staat natuurlijk een leuke beloning tegenover…

Hoe leuk is het niet om jouw medewerkers een keer mee te nemen op ruimtereis als beloning? Stuur ze op een missie naar planeet Archidome, waarin ze worden uitgedaagd om de remedie te vinden tegen de ziekte van Archiback, de ziekte waardoor mensen niet meer rechtop kunnen zitten en staan. De nare ziekte heerst lang genoeg over de aarde. De mensen zijn nog nooit zo stijf en moe geweest. Lukt het jullie om de ziekte van Archiback voorgoed te bestrijden voordat iedereen instort?

Creëer binnen jouw bedrijf jullie eigen circulair zorgsysteem. Maak van rugklachten geen vijand, maar speel rugklachten weg met het leuke en leerzame spel Archidome. Het Archidome PowerPoint spel kan van 4 tot 8 personen gespeeld worden en wordt gehost door Dana Paat zelf.